© Kuva: Getty Images

Englannin entinen maajoukkuemies palaa kehiin – 49 vuoden iässä

Englannin ja Arsenalin entinen keskikenttämies Paul Merson pukee pelivarusteet vielä kerran ylleen.

49-vuotias Merson nähtäneen tositoimissa 18. päivä, kun Caerau kohtaa Pontyclunin Division Threessä. Kyseessä on Walesin neljänneksi korkein sarjaporras.

– Tekstasin hänelle viime viikolla Pontyclunin pelin uudesta päivämäärästä. Hän sanoi sen onnistuvan. Nyt toivomme kansainvälisen pelaajasiirron onnistuvan sitä ennen, sillä hän pelasi viimeksi Englannissa, Caeraun Dai Hooper sanoi BBC:lle.

Merson pelasi aktiiviurallaan yli 300 ottelua Arsenalin paidassa. Hän voitti kahdesti Englannin liigan ennen Valioliigan perustamista. 21 maaottelua Englannin riveissä uurastanut Merson on toiminut pelaajauransa jälkeen asiantuntijan tehtävissä.

» MM-uutiset, otteluohjelma, lohkot, tilastot, pelaajat – kaikki MM 2018 -sivultamme!