© Kuva: Getty Images

Englannin entinen maajoukkuemies palaa kehiin – 49 vuoden iässä

Englannin ja Arsenalin entinen keskikenttämies Paul Merson pukee pelivarusteet vielä kerran ylleen.

49-vuotias Merson nähtäneen tositoimissa 18. päivä, kun Caerau kohtaa Pontyclunin Division Threessä. Kyseessä on Walesin neljänneksi korkein sarjaporras.

– Tekstasin hänelle viime viikolla Pontyclunin pelin uudesta päivämäärästä. Hän sanoi sen onnistuvan. Nyt toivomme kansainvälisen pelaajasiirron onnistuvan sitä ennen, sillä hän pelasi viimeksi Englannissa, Caeraun Dai Hooper sanoi BBC:lle.

Merson pelasi aktiiviurallaan yli 300 ottelua Arsenalin paidassa. Hän voitti kahdesti Englannin liigan ennen Valioliigan perustamista. 21 maaottelua Englannin riveissä uurastanut Merson on toiminut pelaajauransa jälkeen asiantuntijan tehtävissä.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
InstagramissaFacebookissa, Twitterissä
ja lisää Snapchatissa suomifutis