Nottingham Forestin laitapuolustaja Armand Traore kertoi Mirrorin haastattelussa, miten poliisi otti hänet kiinni, kun hän oli 17-vuotiaana matkalla silloisen joukkueensa Arsenalin otteluun.

Traore, 28, oli menossa Arsenalin ja Tottenham Hotspurin väliseen Lontoon derbyyn ja häntä pelotti, että paikallisvastustajan kannattajat tunnistaisivat hänet kadulla.

– Tulen Ranskasta, ja minulla oli tapana käydä PSG:n ja Marseillen välisissä otteluissa, joissa fanit pieksivät toisiaan.

– Olin vasta 17-vuotias ja olin juuri päässyt pelaamaan Arsenalin ykkösjoukkueessa. Minulla oli näitä mielikuvia päässäni. Menin pohjois-Lontoon derbyyn, mutta olin varma, että joku saattaisi tunnistaa minut.

– Ajattelin, että jos joku Spursin kannattaja huomaisi minut, niin minun tulisi olla valmis, jos jotain tapahtuu. Joten minulla oli nyrkkirauta taskussa, mikä oli kerrassaan tyhmää. Poliisit huomasivat, että minulla oli sellainen ja he ottivat minut ”säilöön” yli kymmeneksi tunniksi. En nähnyt palloa potkaistavan kertaakaan. Lopulta he vapauttivat minut.

– Minä olin vain tyhmä. Nuori ja naiivi. Voitteko kuvitella, jos jotain olisi oikeasti tapahtunut? Se olisi muuttanut elämäni. Olin nuori ja olen oppinut läksyni. Se oli tyhmä virhe.