Entinen HIFK-peluri kertoi huikean tarinan asuntoesittelystä Jari Litmasen kanssa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Viime kaudella vielä HIFK:n paidassa pelannut keskikenttäpelaaja Ville Taulo kertoi hauskan tarinan Jari Litmasesta ja ”Litin” pitämästä asuntoesittelystä. Taulo oli viime viikolla HIFK-PS Kemi -ottelussa ISTV:n lähetyksessä vieraana.

Taulo siirtyi HJK:hon vuonna 2008 ja miehellä oli tuolloin tapana tehdä pilapuheluita joukkuetovereilleen. Taulo esiintyi silloin Roy Hodgsonina (Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja), joka kyseli pelaajia Suomen A-maajoukkueeseen.

– Oli jostain syystä puhelinnumero vaihtunut ja onnistuin muutaman pelikaverin kutsuttua maajoukkuetapahtumaan. En nyt viitsi nimiä sanoa, mutta näillä pelaajilla (joille soitin) oli jo kamat pakattuna, Taulo kertoi.

Taulo osasi odottaa, että pelikaverit jossain vaiheessa maksavat takaisin. Eräänä iltana Jari Litmanen soitti Taulolle, eikä mies aluksi uskonut lainkaan, että Litmanen oli oikeasti puhelimen toisessa päässä.

– Hieman möreämmällä äänellä sieltä kuului ”Litmasen Jari tässä terve, onnea diilistä, miten on homma lähtenyt käyntiin (HJK:ssa)?”. Ajattelin heti, että kukahan pelikavereistani tämä nyt on. Siinä joku 5-10 minuuttia heitettiin läppää ja jossain vaiheessa tajusin, että tämähän on oikeasti Litmanen.

Litamanen soitti Taulolle kysyäkseen, onko hänellä tarvetta vuokra-asunnolle Helsingistä. Lopulta Litmanen ja Taulo sopivat, että ”Litti” esittelee asuntoansa Helsingin keskustassa. Asuntoesittely ei sitten mennytkään aivan nappiin.

– Aika nöyränä siinä alkuun olin, kun olin aika tyhmääkin juttua heittänyt siinä puhelimessa, kunnes tajusin, että se on oikeasti ”Kuningas”.

Taulo ja Litmanen menivät asunnolle, mutta jostain syystä avaimet eivät käyneet lukkoon. Oven avaamiseen otettiin lopulta kaikki keinot käyttöön, joka herätti myös naapurin iäkkäämmän naishenkilön mielenkiinnon.

– Aloimme siinä sitten kaksi loukkaantumisherkkää jätkää niittailemaan sitä ovea auki. Eihän se auennut. Jari sitten kysyi olisiko minulla jotain korttia. Annoin plussakortin ja Jari yritti sillä sitten tiirikoida lukkoa auki, mutta eihän se Abloyn lukko sillä auennut.

– Jossain vaiheessa tuli jo naapurin mummokin ihmettelemään, että mitäs poikia täällä rappukäytävässä oikein riehuu. Pahoittelimme siinä sitten, kun kymmenen minuuttia olimme yrittäneet saada ovea auki, molemmilla melkein olkapää sijoiltaan. Ei me lopulta saatu ovea auki, eikä asuntodiiliä tullut. Siellä oli lukot vaihdettu jostain syystä.

Katso artikkelikuvan kohdalta olevalta videolta tarina kokonaisuudessan.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon