Manchester Unitedin kannattajat uskovat, että Luke Shaw’n taival seurassa on tullut päätökseen.

ManU kohtasi tiistaina Englannin Liigacupissa eli Carabao Cupissa Swansean. Jose Mourinhon suojatit ottivat vieraissa 2-0-voiton.

Moni odotti Shaw’n olevan Red Devilsin avauskoonpanossa, sillä vasen laitapuolustaja ei pelannut maanantaina ManU:n nuorisojoukkueen riveissä Liverpoolia vastaan.

Shaw aloitti Swanseata vastaan penkiltä. Hän pääsi kehiin vasta 87. minuutilla. 22-vuotiaan englantilaisen tilanne on huolestuttava.

Mourinho ei löytänyt Shaw’lle käyttöä, vaikka hän oli pyörittänyt kokoonpanoa reippaasti ja vasemman laitapakin tontti on ollut joukkueelle ongelmallinen.

Shaw siirtyi Old Traffordille vuonna 2014, mutta lukuisat loukkaantumiset ovat häirinneet entisen teinisensaation menoa. Lisäksi Mourinho on kritisoinut Shaw’n asennetta julkisesti.

Vain yhden ottelun kuluvalla kaudella ManU:n paidassa pelanneen miehen tulevaisuus seurassa on vaakalaudalla.

– Mourinho teki seitsemän muutosta kokoonpanoon eikä Shaw siltikään pelaa. Lisäksi Marcos Rojo on palaamassa, ESPN:n toimittaja Rob Dawson kirjoitti.

ManU-fanien mielestä Shaw’n taival seurassa on pian taputeltu.

– Olen hyväksynyt sen, että Shaw’n uraa ManU:ssa on ohi, eräs kirjoitti.

– Shaw ei pääse avaukseen edes Liigacupissa. Tämä on varmasti hänen ManU-uransa loppu, toinen totesi.

Rob Dawson

@RobDawsonESPN
Struggling to see much of a future for Shaw at United. Mourinho has made seven changes and he still can't get in. Plus Rojo still to return.

Munashe Kirimi

@MKirimi23
I've accepted that Luke Shaw's United career is over