FC Inter jatkaa tutussa komennossa vaikeasta kaudesta huolimatta – valmennukseen osaamista Serie A:sta

© Kuva: Juha Tamminen
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

FC Inter on tehnyt vuoden jatkosopimuksen päävalmentajansa Fabrizio Piccaretan kanssa. Seura tiedotti asiasta tiistaina.

Piccareta nousi Interin päävalmentajaksi, kun Shefki Kuqi sai potkut viime elokuussa.

Interin kausi oli pettymys, mutta seurassa riittää uskoa, että Piccareta on oikea mies tehtävään.

– On selvää, että tulokset eivät loppukaudesta olleet hyviä. Syksyn peleissä oli nähtävissä positiivisia merkkejä, mutta kokonaisuus ei vielä toiminut. Fabrizio on kuitenkin seuran ajatusmaailman mukainen valmentaja ja uskomme tulosten tulevan pitkäjänteisen työn kautta. Hänen metodinsa valmentaa, nähdä peli ja pelaajat ovat sellaisia, jotka yhtenevät seuran linjan kanssa, seuran tekninen johtaja Vesa Mäki kertoi seuran tiedotteessa.

Samalla seura tiedotti myös, että joukkueen fysiikkavalmennuksesta vastaa ensi kaudella italialainen Simone Lucchesi, joka on viimeksi toiminut fysiikkavalmentajana englantilaisessa Leyton Orientissa, mutta hänellä on kokemusta fysiikkavalmentajana kotimaansa pääsarjassa pelanneista Laziosta, Sampdoriasta ja Leccestä.

– Olemme analysoineet mennyttä kautta ja todenneet yhdeksi ongelmaksi kokopäiväisen jalkapallofysiikkavalmentajan puutteen. Modernissa jalkapallossa fyysisen harjoittelun täytyy sisältyä jokapäiväiseen jalkapalloharjoitteluun, eikä niitä voida erottaa toisistaan, Mäki perusteli.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!