Tottenham tipahti yllättäen Englannin Liigacupissa eli Carabao Cupissa West Hamin käsittelyssä häviten maalein 2-3.

Tähtihyökkääjä Harry Kane oli lepovuorossa, mutta Tottenham sai mahtavan alun johtaen puoliajalla 2-0 Moussa Sissokon ja Dele Allin osumilla. Toisella jaksolla joukkue romahti hetkessä.

West Ham paukutti varttiin kolme osumaa ja haki yllättäen makoisan vierasvoiton. Andre Ayew ampui Hammersille kaksi maalia ja Angelo Ogbonna yhden.

West Hamin tavoin myös Chelsea eteni Carabao Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon. Lontoolaiset kaatoivat kotonaan Evertonin maalein 2-1.

Antonio Rüdiger ja Willian iskivät Chelsean maalit. Evertonin Dominic Calvert-Lewin ampui kavennuksen lisäajalla. Ottelu oli Evertonin ensimmäinen manageri Ronald Koemanin potkujen jälkeen. Vetovastuussa oli väliaikaismanageri David Unsworth.

West Hamin ja Chelsean lisäksi viidennelle kierrokselle etenivät Bournemouth, Arsenal, Bristol City, Leicester sekä Manchesterin seurat United ja City.