Internazionale Milanon urheilutoimenjohtaja Piero Ausilio jäähdytteli huhuja, joiden mukaan Arsenalin ja Saksan maajoukkueen keskikenttäpelaaja Mesut Özil olisi siirtymässä seuraan tammikuussa.

Özilillä, 28, on menossa viimeinen sopimuskautensa Arsenalissa, eikä hän ole suostunut allekirjoittamaan uutta kontrahtia lontoolaisseuran kanssa. Näillä näkymin hänestä tulee ensi kesänä vapaa agentti.

Saksalaistähden ympärillä pyöri vilkkaasti siirtohuhuja jo viime kesänä, mutta Özil päätti jäädä Arsenaliin. Internazionalen presidentti Erick Thohir vihjaili Goalin mukaan italialaisseuran kiinnostuksesta viime viikolla sanomalla, että ”he tarkkailevat Öziliä”.

Özilillä on tammikuussa oikeus neuvotella muiden seurojen kanssa siirrosta muualle, mutta mahdollinen solmittu diili astuisi voimaan vasta kuluvan kauden päätyttyä. Arsenalilla on vielä mahdollisuus koittaa neuvotella tähtipelaajalleen uusi jatkosopimus tai myydä hänet tammikuussa, jotta Özil ei siirtyisi ensi kesänä muualle vapaana agenttina ilman siirtokorvausta.

Ausilio ei usko, että Arsenal on halukas luopumaan saksalaistaiturista vuodenvaihteessa.

– Me tutkimme nykyistä ryhmäämme, ja meillä on kykyjenetsijöitä joka puolella seuraamassa erilaisia pelaajia. En usko, että hänen (Özilin) kaltaiset pelaajat tulevat siirtymään tammikuussa, sanoi Ausilio Premium Sportin haastattelussa Goalin mukaan.

Luciano Spalletti (Interin päävalmentaja) tietää, että tällä joukkueella on varaa kehittyä, ja me teemme sen eteen töitä.

Özilin kausi Arsenalissa on lähtenyt verkkaisesti käyntiin. Hän on pelannut viidessä Valioliigan ottelussa, mutta ei ole toistaiseksi onnistunut maalinteossa tai maalisyöttöjen antamisessa.