Lazion hyökkääjä Ciro Immobile on ollut hurjassa vedossa Serie A:ssa. Miehen hyvät otteet ovat herättäneet kiinnostusta siirtomarkkinoilla.

Immobile johtaa Serie A:n maalipörssiä. Hän on iskenyt 13 maalia ja antanut vielä kolme maaliin johtanutta syöttöä kymmenessä ottelussa. Myös Lazio on aloittanut pirteästi kauden. AS Roman varjoon usein Roomassa jäänyt Lazio on sarjassa neljäs, neljä pistettä edellä verivihollistaan AS Romaa.

Italialaisen La Gazette dello Sportin mukaan kiinalainen jättiseura Shanghai SIPG olisi kiinnostunut Immobilestä ja valmis kaivamaan kuvetta jo tammikussa.

Lehden mukaan kiinalaisseura tarjoaisi tähtihyökkääjästä peräti 70 miljoonaa euroa. Lisäksi Immobilelle lyötäisiin yli tuplasti kovempi palkka kuin mitä hän nyt tienaa. Gazettan mukaan Immobile tienaa nyt noin kolme miljoonaa euroa, mutta palkka kohoaisi SIPG:ssä peräti 6,5 miljoonaan euroon.

Lazio ei ole vielä vastannut tarjoukseen, jonka lisäksi seura on ilmoittanut, että olisi ”lähes mahdotonta”, että Italian A-maajoukkueeseen kuuluva 27-vuotias Immobile lähtisi Kiinaan.

Lähde: football-italia.net