Lehti: Potentiaalisella ostajalla isot aikeet – Newcastle havittelee kovia vahvistuksia isolla rahalla

© Kuva: Getty Images

Valioliigaan täksi kaudeksi palannut Newcastle United on useiden lehtitietojen mukaan siirtymässä miljardööri Amanda Staveleyn PCP Capital Partners -yhtiön omistukseen.

Seuran nykyinen omistaja Mike Ashley laittoi Newcastlen aiemmin tässä kuussa myyntiin ja toivoo, että kauppa saataisiin valmiiksi ennen joulua.

Daily Starin mukaan Staveley tapasi Newcastlen edustajia tällä viikolla Lontoossa, ja neuvottelut etenivät vauhdilla eteenpäin.

Lehti kertoo, että tapaamisessa keskusteltiin muun muassa tammikuun siirtoikkunasta ja manageri Rafael Benitezin pelaajatarpeista. Benitez teki kesällä useasti selväksi, ettei hän saanut seuraa jahtaamaan pelaajia, joita hän halusi.

Espanjalaismanageri on kuitenkin saamassa 100 miljoonaa puntaa käyttöönsä, mikäli PCP Capital Partners päätyy ostamaan seuran.

Benitez on huhujen mukaan kiinnostunut FC Porton konkarivahdista Iker Casillasista, mutta Newcastle pyrkii ensisijaisesti hankkimaan vasemman laitapuolustajan, keskikenttäpelaajan ja hyökkääjän.

Tämän viikon neuvotteluissa esiintyivät muun muassa Luke Shaw’n (Manchester United), Ross Barkleyn (Everton) ja seuran entisen kärjen Andy Carrollin (West Ham United) nimet.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.