Liverpool voitti Mariborin tiistai-illan Mestarien liigan kierroksella peräti maalein 7-0. Liverpool tykitti ensimmäisellä puoliajalla jo neljä maalia.

Roberto Firmino aloitti englantilaisten maali-iloittelun jo ottelun neljännellä minuutilla. Ensimmäisellä jaksolla slovenialaisten maaliverkkoa heiluttivat lopulta Philippe Coutinho sekä Mohamed Salah kahdesti.

Toisella puoliajalla ryöpytys jatkui entiseen malliin. Firmino viimeiteli 54. minuutilla illan toisensa.

Arsenalista Liverpooliin siirtynyt Alex Oxlade-Chamberlain avasi maalihanat uudessa seurassaan viimeistelemällä illan kuudennen osuman hieman ennen täyttä aikaa. Oxlade-Chamberlain on saanut alkukaudesta kritiikkiä, eikä miehen hankintaa ole pidetty Liverpoolin kannattajien silmissä kovin onnistuneena.

19-vuotias laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold viimeisteli loppulukemat 90. minuutilla.

Liverpool nousi voitolla E-lohkon kärkeen maalieron turvin. Moskovan Spartak on myös viidessä pisteessä, kun se kaatoi kotonaan Sevillan peräti maalein 5-1.