Cristiano Ronaldosta tuli vuonna 2003 maailman kallein teinipelaaja, kun hän siirtyi Sporting Lissabonista Manchester Unitediin 19 miljoonalla eurolla.

Nykyään Real Madridissa pelaava portugalilaistähti teki vaikutuksen ManU:n valmennusjohtoon ja pelaajiin harjoitusottelussa, jossa Sporting voitti Unitedin 3-1.

Entisen ManU-puolustajan Mark Lynchin mukaan manchesterilaisjoukkueen vaihtomiehet ihailivat 18-vuotiaan Ronaldon otteita rivissä.

– 15 minuutin jälkeen lähes koko vaihtopenkkimme pudisteli vain päätään suu auki, Roy Keane ja Ryan Giggs mukaan lukien. Emme voineet uskoa, mitä me katsoimme, kertoi Lynch Bleacher Reportin haastattelussa.

– Joku 18-vuotias jätkä repi puolustustamme riekaleiksi. Kaikki me vain mumisimme: ”Hän on uskomaton”. Hän diivaili kikkojensa kanssa, mutta hän teki sen erittäin hyvin.

ManU:n laitapuolustaja John O’Shea oli jatkuvasti pulassa nuoren portugalilaistaiturin kanssa.

– Hän teki ensimmäisellä jaksolla Johnista selvää. Muistan, kun valmentaja huusi hänelle: ”John, onko mitään mahdollisuutta ottaa hänet vähän tiukemmin kiinni?” John vain kääntyi meihin päin pudistellen päätään ja sanoi: ”Öö… Hieman helpommin sanottu kuin tehty!”