Mikko Hyyrysen pitkä ura päättyi TPS:n nousujuhliin – ”Nyt saatiin sitten kultaista”

© Kuva: Juha Tamminen

Mikko Hyyrysen pitkä ura TPS:n valkomustassa paidassa päättyi tänään juhlavasti Ykkösen mestaruusjuhliin ja nousuun takaisin Veikkausliigaan. 39-vuotias hyökkääjä pelasi vuosien varrella kahden pestin aikana peräti yhdeksän kautta seuran väreissä.

Hyyrynen ehti kokea kauden 2013 jälkeen TPS:n pudottua ykköseen kaksi katkeraa pettymystä. Ensimmäisenä vuonna turkulaiset jäivät sarjassa huonommalla maalierolla kolmanneksi. Vuosi sitten joukkueen lennon pysäytti nousukarsinnoissa paikallisvastustaja FC Inter.

– Kaikki se työ ja nyt saatiin palkinto. Ensimmäisenä vuonna tuli ruskeata ja toisena vuonna harmaata. Nyt saatiin sitten kultaista, Hyyrynen purki tyytyväisenä Suomifutis.comille.

TPS varmisti nousunsa pelaamalla 1-1-tasapelin Espoossa FC Honkaa vastaan. Hyyrynen antoi kunniaa myös hienosti suoriutuneelle vastustajalle.

– 1-1-tulos oli oikeutettu. Se kertoo molemmista joukkueista. Tosi pienet marginaalit. Tämä tai ne kauden aikaisemmat pelit olisivat voineet hyvin kääntyä Hongallekin. Tämä oli nyt minun onneksi tarkoittu näin.

Joni Ahokas, Espoo

Twitter: AhokasJoni


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.