Neljä maalia Suomea vastaan iskenyt kärki Newcastlen hankintalistalla

© Kuva: Getty Images

Newcastle United harkitsee tekevänsä tarjouksen Besiktasin ja Turkin maajoukkueen hyökkääjästä Cenk Tosunista, kertoo The Northern Echo.

Englantilaisseuralla ei ole paljon aikaa miettiä, sillä Besiktasin edustajien mukaan yli kymmenen seuraa on jo kysellyt 26-vuotiaan Tosunin perään.

Newcastle on pitänyt turkkilaishyökkääjää silmällä jo yli vuoden ajan, ja seuran tarkkailijat olivat paikalla viime viikon maaotteluissa, joissa Turkki hävisi Islannille 0-3 ja pelasi Suomen kanssa 2-2-tasapelin. Huuhkajia vastaan Tosun teki joukkueensa molemmat maalit. Hän iski kaksi osumaa Suomen verkkoon myös maaliskuun MM-karsintaottelussa.

Besiktas on asettanut tähtihyökkääjälleen 18 miljoonan euron hintalapun. Viime kaudella kaikissa kilpailuissa yhteensä 24 maalia ampunut Tosun on ollut muun muassa myös Tottenham Hotspurin ja Crystal Palacen kiikarissa.