Panama vei USA:n MM-kisapaikan haamumaalilla – härskiä ajanpeluuta vaihtopelaajalta

© Kuva: Getty Images
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Panama teki historiaa tiistai-iltana, kun se selvitti tiensä ensi kesän MM-kisoihin voittamalla kotonaan Costa Rican maalein 2-1. Samalla se pudotti Yhdysvallat ulos kisoista ensimmäisen kerran sitten vuoden 1986.

Tapa, jolla kisapaikka tuli, oli kuitenkin melkoinen oikeusmurha. Panaman tekemä 1-1-tasoitusmaalissa pallo ei nimittäin koskaan ylittänyt maaliviivaa.

Gabriel Torresin tekemässä ”osumassa” pallo pomppi maaliviivalla, mutta Costa Rican puolustaja siivosi pallon maaliviivalta hyökkääjän kautta maalipotkuksi. Erotuomari Walter Lopez tuomitsi kuitenkin tilanteesta maalin. Costa Rican pelaajat kritisoivat kovasti osumaa, mutta maali jäi voimaan.

Panaman voittomaalin teki 88. minuutilla MLS-sarjassa pelaava Roman Torres. Maalin jälkeen katsomossa alkoi melkoiset juhlat. Samaan aikaan USA oli nimittäin häviämässä lohkon jumbojoukkue Trinidad ja Tobagolle.

Ottelun loppuvaiheessa yhdeksi Panaman kisapaikan sankariksi nousi ilmeisesti joukkueen vaihtopelaaja. Pallo meni viimeisillä minuuteilla sivurajan yli ja vaihtopenkiltä lähti juoksemaan kovaa vauhtia kohti palloa liivi päällä ollut henkilö ja hän potkaisi pallon taivaisiin kuluttaakseen kellosta aikaa.

Twitterissä arvuuteltiin myös, että kyseessä olisi ollut pallopoika, mutta ainakin shortsit, sukat ja liivi viittasivat siihen, että kyseessä olisi ollut Panaman vaihtopelaaja.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!