Romelu Lukakun rooli järisyttävän suuri ManUssa: ”Emme voi antaa lepoa numerolle yhdeksän”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin päävalmentaja Jose Mourinho myöntää Metrolle, että hänen joukkueensa on riippuvainen Romelu Lukakun panoksesta. Belgialainen on jopa poikkeuksellisen isossa roolissa, sillä toinen tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic on sivussa loukkaantuneiden kirjoissa.

Valioliigan maalipörssissä kärjessä Manchester Unitedin lauantaisen pelin jälkeen oleva belgialainen on nakuttanut tällä sarjakaudella seitsemän osumaa.

– Ilman Zlatania emme voi kierrättää hyökkääjää, koska esimerkiksi Marcus Rashford pelaa myös muissa rooleissa, Mourinho sanoi sivustolle.

Kuten tilastot kertovat, on Lukaku vastannut huutoon mainiosti. Hän osui myös lauantaina ManUn 4-0-voittoon päättyneessä Crystal Palace -ottelussa.

– Siihen hetkeen asti, kun Zlatan palaa, emme voi antaa lepoa numerolle yhdeksän. Emme voi tehdä niin, päävalmentaja jatkoi.

Ibrahimovicin paluu helpottaisi Lukakun taakkaa, mutta se saattaa myös aiheuttaa positiivista päänvaivaa Mourinholle. Sivusto arvelee, että kaksikko ei lienee ole kentällä yhdessä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.