Napoli on aloittanut urakkansa Italian Serie A:ssa voittamalla kaikki kahdeksan ensimmäistä peliään.

Viime kauden tavoin suurin osa huomiosta menee kärkikolmikolle, johon kuuluvat Dries Mertens, Lorenzo Insigne ja Jose Callejon, mutta monen mielestä Napolin tärkein palanen on silti joukkueen keskikentän työmyyrä Jorginho.

Brasiliassa syntynyt mutta myös Italian kansalaisuuden omaava Jorginho, 25, oli jo viime kaudella Italian pääsarjan ahkerin syöttelijä. Hän syötti edellisellä kaudella keskimäärin 98 kertaa ottelussa.

Kuluvalla kaudella lukema on kasvanut entisestään. Jorginho on pelannut kuusi pääsarjaottelua, joissa hän on syöttänyt keskimäärin 101.3 kertaa. Syötöt ovat napsahtaneet perille 92.3 prosentin tarkkuudella. Hyökkäyspään avainsyöttöjä Jorginho on antanut 1.3 peliä kohden, minkä lisäksi hän on tehnyt sekä syöttänyt yhden osuman Serie A:ssa.

Jorginho on tehnyt moneen kertaan selväksi, että hän haluaisi edustaa maajoukkuetasolla Italiaa, jossa hän on asunut lähes koko ikänsä. Hän on pelannut Azzurrin paidassa kahdessa harjoitusottelussa, joista kertyi minuutteja tilille vain 24.

Italian maajoukkueen päävalmentajalla Giampiero Venturalla ei ole enää paljon aikaa epäröidä, mikäli hän aikoo kutsua Napoli-pelaajan ryhmäänsä. Jorginholla on vielä mahdollisuus vaihtaa Brasilian maajoukkueeseen, jonka päävalmentaja Tite on Calciomercaton mukaan maanantaina seuraamassa Manchester Cityn ja Napolin välistä Mestarien liigan ottelua.