Simo Valakarin nuorin poika siirtymässä Tromsö IL:n junioreihin: ”Tavoite korkealla”

© Kuva: Getty Images

Tromsön edustusjoukkueen päävalmentaja Simo Valakari teki hiljattain kolmen vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. Sen myötä Valakarin perhe on muuttamassa Pohjois-Norjaan ja 14-vuotias Toivo Valakari on siirtymässä Tromsön D-junioreihin.

Toivo Valakari on jo ehtinyt harjoitella Tromsön junioreissa.

– Täällä on ihan hyvä olla. Olen ollut täällä nyt pari kertaa. Tavoite on tällä hetkellä mahdollisimman korkealla, ehkä jopa yltää huipputasolle, Toivo Valakari kertoi iTromsö-lehdelle.

Seuran kehityspäällikkö Truls Jenssen toivoi, että Toivo liittyisi Tromsön D-junioreihin, kun perhe muuttaa Norjaan. Tason puolesta Toivo on Jensenin mukaan enemmän kuin tervetullut.

Isä-Valakari muistutti, ettei hän koskaan pakota poikiaan pelaamaan jalkapalloa. Toivon lisäksi Onni sekä Paavo Valakari pelaavat jalkapalloa. Onni pelaa TPS:ssä ja Paavo SJK:ssa.

– Sanon aina pojilleni, että heidän on nautittava jalkapallosta. Heidän ei pidä pelata jalkapalloa, koska isä on pelannut. Meidän perheessä ei puhuta paljon jalkapallosta ja pojat ovat sanoneet, että ”et ole minun valmentaja”, Simo Valakari kertoi.

Lähde: Aftenposten

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.