RoPS tiedotti perjantaina, että joukkueen kapteeni Antti Okkonen jatkaa myös ensi kaudella Rovaniemellä. Jatkosopimus kattaa ensi kauden.

Okkonen on kuulunut RoPS:n avainpelaajiin jo viimeiset neljä kautta. 35-vuotias keskikenttäpelaaja on ollut tärkeä mies seuralle ja päävalmentaja Juha Maliselle. Varsinkin kun RoPS on nuorentanut joukkuetta roimasti viime vuosina, Okkosen rooli kentällä ja sen ulkopuolella on kasvanut elintärkeäksi.

– Kenties viimeisten vuosien aikana johtajuus, eli kapteenina oleminen sekä valmennuksen tukeminen, ovat korostuneet entisestään, Okkonen kertoi seuran nettisivuilla.

Jatkosopimus julkaistiin videolla, jossa haastattelija kysyi kokeneelta pelimieheltä, onko hän siinä iässä, että enää tehdään vain vuoden jatkosopimuksia, johon Okkonen vastasi naurahtaen:

– En tiedä, kannattaisiko tehdä vain puolen vuoden jatkoja.

Pelaajasopimuksen lisäksi Okkonen aloittaa myös valmennustyöt seurassa. Keskikenttäpelaaja alkaa valmentaa 11-vuotiaita RoPS-junioreita.

– Sellainen on suunnitelma. Olemme RoPS:ssa aloittamassa uutta Pojat 2011 -ikäkausijoukkuetta, ja tarkoitus olisi, että alkaisin heidän valmentajakseen, Okkonen paljasti.

Katso artikkelikuvan kohdalta Okkosen jatkosopimuksen julkaisusta tehty videohaastattelu.