Internazionale Milano otti 3-2-voiton AC Milanista Italian Serie A:n kauden ensimmäisessä Milanon paikallisottelussa eli Derby della Madonninassa.

Ottelun avausmaalista vastasi 28. minuutilla Inter-kapteeni, argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardi. Antonio Candrevan kierteinen keskitys löysi Icardin, joka jatkoi pallon ensimmäisellä kosketuksellaan verkkoon.

Milan-puolustaja Mateo Musacchio onnistui toimittamaan irtopallon maaliin 48. minuutilla, mutta hän oli jäänyt Andre Silvan laukauksen aikana paitsioasemaan, joten osumaa ei hyväksytty.

Rossoneri sai lopulta palkinnon hyvästä painostuksestaan, kun Suso pääsi 57. minuutilla laukomaan tarkan kudin alakulmaan ja toi Milanin tasoihin.

Punamustien hyvä jakso jatkui vielä muutaman minuutin ajan, mutta seuraavasta maalista vastasi jälleen kotijoukkue Inter. Icardi ryöväsi pallon keskikentällä maanmieheltään Lucas Biglialta ja pelasi sen Ivan Perisiclle. Kroatialaislaituri ajoi pelivälineen kanssa päätyrajalle ja lähetti keskityksen takaisin Icardille, joka viimeisteli 2-1-johto-osuman vaikeasta asennosta akrobaattisella laukauksella.

Ottelun varsinaista peliaikaa oli jäljellä kymmenen minuuttia, kun AC Milan taisteli taas tiensä tasoihin. Fabio Borinin keskitys leijaili koko Interin puolustuksen läpi täydessä vauhdissa olleelle Giacomo Bonaventuralle, joka kurotti palloon ja ohjasi sen tolpan ja Inter-vahti Samir Handanovicin kautta maaliviivan yli.

90 minuuttia ehti juuri ja juuri tulla täyteen, kun Interin ja ottelun ehdoton ykköshahmo Icardi iski ottelun kolmantensa ja kuluvan kauden yhdeksännen maalinsa. Milan-puolustaja Ricardo Rodriguez repi rangaistualueella kumoon Danilo D’Ambrosion, ja tilanteesta vihellettiin pilkku. Icardi painoi laukauksensa oikeaan alakulmaan ja tuuletti hattutemppuaan esittelemällä pelipaitaansa täydelle Giuseppe Meazzan stadionille.