Brittiläinen Anthony Joshua puolusti lauantai-iltana Cardiffissa menestyksekkäästi raskaan sarjan MM-titteliään. 28-vuotias Joshua kukisti kamerunilaisen Carlos Takamin 10. erässä kehätuomarin keskeytyksellä.

Joshua latasi Instagramiinsa kuvan siitä, kuinka hän kohtasi ennen ottelua jalkapallon ”raskaan sarjan maailmanmestarin” Zlatan Ibrahimovicin. Polvivammastaan toipuva Manchester United -tähti kävi preppaamassa Joshuaa otteluun, ja kohtaaminen oli ilmeisen lämminhenkinen.

Kuten arvata saattaa, ruotsalaishyökkääjä jakeli Joshualle myös elämänviisauksiaan. Zlatanin mielestä Joshua tarvitsi kovempaa itseluottamusta, eikä Zlatanilla tunnetusti ole sellaisesta pulaa. Hyökkääjä kommentoi myöhemmin, että ”Joshua on melkein yhyä hyvä nyrkkeilyssä kuin hän jalkapallossa.”

– Zlatan rakastaa nyrkkeilyä. Hän tarttui kuitenkin johonkin, jota minä sanoin aiemmin tänä vuonna oteltuani Vladimir Klitschkoa vastaan, Joshua selvitti Sky Sportsille.

– Hän muistutti minun sanoneen, että ”en ole täydellinen, mutta yritän”. Sitten Zlatan sanoi: ”Ei, ei, ei. Sinun täytyy sanoa, että olen täydellinen enkä yritä”.

Zlatan, jolla on taekwondossa musta vyö, tarjosi myös apuaan kamppailulajien osaamisessa Joshualle.

– Jos Joshua haluaa oppia potkimaan ja samalla muitakin Bruce Leen taitoja, niin minä voin opettaa häntä, Zlatan lupasi iFL TV:n haastattelussa.

Monien ottelua seuranneiden mielestä kehätuomarin keskeytys tuli tarpeettoman aikaisin, mutta Zlatan ymmärsi oikeudenjakajan ratkaisua.

– Tuomarin täytyy suojella nyrkkeilijöitä, ja hän suojeli poikaa, joka oli saamassa selkäsaunan. Tuomari tietää paremmin kuin me paikalla olleet 80 000 katsojaa. Tietysti halusimme nähdä tyrmäyksen, mutta Joshua joka tapauksessa voitti, ja se on tärkeintä, Ibrahimovic selvitti.

We are perfect and we are not trying @anthony_joshua

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

When lions meet 🦁🦁 #AJBXNG

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on

Lähteet: Sport ja Business Insider