Alexei Eremenko seniorille jo toiset lähtöpassit tänä vuonna

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaisvalmentaja Alexei Eremenko senior on saanut potkut armenialaisesta FC Pyunikista. Seura kertoi asiasta tiistaina verkkosivuillaan.

Eremenko nimitettiin Pyunikin päävalmentajaksi vasta elokuussa, mutta joukkueen kausi on lähtenyt kehnosti käyntiin. Pyunik on kuudesta joukkueesta koostuvassa Armenian Valioliigassa viidentenä. Se on onnistunut voittamaan kymmenestä sarjaottelustaan vain yhden.

Kyseessä olivat jo Eremenkon toiset potkut tänä vuonna. Hän sai kesäkuussa lähteä kazakstanilaisesta Shahtar Karagandasta, kun joukkue oli maan pääsarjassa 13 kierroksen jälkeen viimeisenä. Eremenko valmensi Karagandaa viime vuoden kesästä lähtien.

Aiemmin urallaan Eremenko on valmentanut JBK:ta, Jaroa ja Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkuetta.