Real Madridin supertähti Cristiano Ronaldo kertoi, ettei halua tehdä jatkosopimusta seuran kanssa. Ronaldo myös sanoi, että kesällä Madridin jättäneet pelaajat tekivät joukkueeseen ison reiän.

Real Madridin alkukausi on ollut vaikea, mutta niin on myös Ronaldon. La Ligassa vasta yhden osuman tehnyt Ronaldo kertoi Tottenhamille hävityn Mestarien liigan ottelun jälkeen, ettei halua tehdä jatkosopimusta. Miehen nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2021 saakka.

– Koskaan ei tiedä. Minulla on neljä vuotta jäljellä sopimustani. En halua jatkoa, kaikki on hyvin, Ronaldo sanoi beIN Sportsin haastattelussa.

Ronaldolta kysyttiin vielä, että onko hän varma?

– En halua tehdä jatkosopimusta, mies toisti.

Ronaldon mukaan kesällä seuran jättäneet pelaajat olivat viime kaudella tärkeässä roolissa. Seurasta lähti kesällä muun muassa toppari Pepe, James Rodríguez sekä Álvaro Morata.

– Kaikki pelaajat, jotka lähtivät kesällä, tekivät meistä vahvempia. Se ei ole tekosyy, mutta pelaajat kuten Pepe, James ja Morata, tekivät meistä vahvempia. Pelaajat, jotka ovat tulleet sisään, ovat tulevaisuus, mutta he ovat vielä nuoria, Ronaldo sanaili.

Lähde: AS