HJK:ssa ja Hongassa säväyttänyt tähtipuolustaja jättää New York Red Bullsin – vaikea taival takana

© Kuva: Getty Images

HJK:ssa kaksi kautta ja FC Hongassa yhden kauden pelannut Gideon Baah kertoi Twitterissä jättävänsä nykyisen seuransa New York Red Bullsin. Baahin aika New Yorkissa oli kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista.

Baah oli loukkaantumisen takia sivussa koko viime kauden. Kahden kauden aikana ghanalaispuolustaja pelasi vain yhdeksässä ottelussa New York Red Bullsin paidassa.

– Erityiskiitos New York Red Bullsin faneille. Annoitte minulle niin paljon rakkautta ja olen siitä todella kiitollinen. Harmillista, etten pystynyt ulosmittamaan parhaita puoliani täysin tässä seurassa. Kiitos kaikille. Olen otettu! Baah kirjoitti Twitterissä.

HJK:n kannattajat ovat jo heittäneet bensaa liekkeihin Twitterissä siitä, että Baah pitäisi hankkia takaisin HJK:hon. Nähtäväksi jää, mihin 26-vuotias puolustaja seuraavaksi siirtyy. Baah oli mukana HJK:n Eurooppa-liigaa pelanneessa joukkueessa kaudella 2014-15.

Katso twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.