Kun on kyse jalkapallosta, italialaiset ovat tosissaan. Sen sai huomata Genoaa valmentavan Davide Ballardinin vaimo, joka sattuu olemaan ruotsalainen.

Italia ja Ruotsi kohtaavat maanantai-iltana toisessa osaottelussa MM-karsintojen pudotuspelivaiheessa. Ruotsi teki kovan tempun kaatamalla Italian kotonaan niukasti 1-0. Ballardini kertoi, ettei ole enää suostunut puhumaan vaimolleen perjantaisen avausosan jälkeen.

– Päivien ajan hän on toitottanut minulle: ”Te pelkäätte, eikö niin?”, Genoan päävalmentaja kertoi italialaiselle La Repubblica -lehdelle.

Italialla on kuitenkin vielä kaikki mahdollisuudet napata paikka ensi kesän MM-kisoihin. Toisaalta joukkueen pitää parantaa selkeästi ensimmäisestä ottelusta, jossa Ruotsi pystyi yllättävän helposti puolustamaan Italian pois parhailta tekopaikoilta.

– Ruotsalaiset ovat nauttineet siitä, että olemme nyt tässä tilanteessa ja kärsimme. Mutta toivottavasti se jää ainoaksi asiaksi, mistä he saavat nauttia, Ballardini sanoi ja viittasi siihen, että Italia kääntäisi kotonaan otteluparin vielä edukseen.

Ballardini antoi myös kehuja Ruotsille. Ehkä takaa-ajatuksena oli myös sopu vaimon kanssa pelin jälkeen.

– Jos Ruotsi on voittanut Ranskan, Hollannin ja Italian, se johtuu siitä, että he ovat rehti, yhtenäinen ja nöyrä joukkue.

Lähde: The Sun