AC Oulu menettää useamman runkopelaajansa. Seura tiedottaa verkkosivuilllaan etteivät David Ramadingaye, Tuomas Mustonen ja Johannes Wentin jatka seurassa.

Maalivahti Wentin pelasi kolmen kauden aikana 60 ottelua Oulun tolppien välissä ja torjui 23 nollapeliä. Jatkohaluja olisi ollut.

– Minulla olisi ollut haluja jatkaa, mutta uuden valmentajan suunnitelmat ovat erilaiset. Tämä on jalkapalloa. AC Oulu tulee pysymään lähellä sydäntäni ja kolme vuotta olivat hienoja. Tulen ehdottomasti seuraamaan joukkueen otteita jatkossakin, Wentin kommentoi seuran verkkosivuilla.

Keskikenttäpelaaja Ramadingaye nousi kahden vuoden aikana seuran pidetyimpien pelaajien joukkoon. 45 otteluun 12 maalia viimeistellyt pelaaja toimi kaudella 2017 myös joukkueen kapteenina ja kummipelaajana.

Kannattajat jopa maksoivat Ramadingayen palkan, jotta mies pysyisi seurassa (lue uutinen).

– On ollut huikea pelata synnyinkaupungissa sukulaisten ympäröimänä. Kannattajiin ja seuraan syntyi erityinen side ja se pysyy sydämessä aina, Ramadingaye kertoi haikein mielin.

Kolmikosta Mustonen pelasi 26 ottelua Oulun väreissä. Hyökkääjä teki seitsemän maalia ja syötti neljä osumaa.

-Henkilökohtaisesti tärkeää oli se, että sain pitkästä aikaa pelata ja treenata suhteellisen terveenä. Haluja olisi ollut jatkaa, mutta siviilitöiden vuoksi se ei enää ollut mahdollista, Mustonen avasi Oulun tiedotteessa lähtöään.

Lähde: AC Oulun verkkosivut