Lehti: Entinen Chelsea-manageri pitää taukoa jalkapallosta – uhannut lopettaa uransa neljäkymppisenä

© Kuva: Getty Images

Chelsean ja Tottenhamin entinen manageri André Villas-Boas on päättänyt pestinsä kiinalaisessa Shanghai SIPG:ssä ja aikoo pitää taukoa jalkapallosta, kertoo Telegraph.

Villas-Boas, 40, on ollut yhdistettynä Evertonin seuraavaksi manageriksi, mutta portugalilaisluotsi on tehnyt selväksi, ettei aio enää työskennellä Englannissa.

Hän valmensi Chelseaa ja Tottenhamia kehnolla menestyksellä vuosina 2011-2013, minkä jälkeen hän suuntasi Venäjälle Pietarin Zenitiin, josta matka jatkui Sven-Göran Erikssonin korvaajaksi Shanghaihin.

Villas-Boas kieltäytyi sunnuntaina kommentoimasta tulevaisuuden suunnitelmiaan hänen joukkueensa hävittyä paikallisvastustaja Shanghai Shenhualle Kiinan FA Cupin kaksiosaisessa loppuottelussa.

– Nyt ei ole aika keskustella siitä, olenko jäämässä vai lähtemässä. SIPG tietää päätökseni ja pian tekin, mutta tämä ei ole oikea aika puhua siitä.

Telegraphin mukaan Villas-Boas aikoo pitää pitkän tauon jalkapallosta. Hän on monesti puhunut siitä, ettei aio tehdä valmentajan töitä pitkään ja sanonut lopettavansa uransa nelikymppisenä.