Kaudella 2007 seurassa debytoinut Amos Ekhalie on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen IFK Mariehamnin kanssa.

Ekhaliesta, 29, tulee alkavalla kaudella pisimpään IFK:ta liigatasolla edustanut pelaaja. Vuosina 2013-2014 hän kävi Ruotsissa pelaamassa Sunds IF:ssä ja Eskilstuna Cityssä.

– Pidämme Amosta koko lailla omana kasvattina ja sen myötä tuntuu hyvältä, että olemme päässeet sopimukseen jatkosta. Amos on tasainen ja luotettava keskikenttäpelaaja, jolla on edessä vielä monta hienoa kautta ylimmällä tasolla, seurajohtaja Peter Mattsson kertoo IFK:n tiedotteessa.

Maarianhaminalaisjoukkueeseen liittyy kaksivuotisella sopimuksella myös maalivahti Anton Lepola. Hänetkin on nähty aiemmin IFK:n paidassa, sillä hänet hälytettiin viime kauden lopulla Kakkosen Salon Palloilijoista Graig Wrightin korvaajaksi.

– Anton on käytännössä uusi pelaaja, sillä hän oli mukanamme niin lyhyen aikaa viime kaudelle. Nyt olemme solmineet kaksivuotisen sopimuksen ja on mielenkiintoista nähdä kuinka Anton kehittyy täällä.