Mikko Hyyrynen palkittiin Miesten Ykkösen parhaana: ”Suomifutiksen eteen paiskotaan edelleen hommia”

© Kuva: Juha Tamminen
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Turun Palloseuran hyökkääjä Mikko Hyyrynen palkittiin perjantaina Captain’s Ball -gaalassa Miesten Ykkösen vuoden pelaajana. Valinta suoritettiin Jalkapallon Pelaajayhdistyksen äänestyksen perusteella.

Pelaajauransa tähän kauteen lopettanut Hyyrynen, 40, pääsi ripustamaan nappulakengät naulaan sarjanousun merkeissä, sillä TPS voitti Ykkösen ja varmisti siten paikkansa ensi vuoden Veikkausliigassa.

Ura jalkapallon ja turkulaisseuran parissa ei ole kuitenkaan päättymässä.

– Edelleen jatketaan hommia Tepsissä, se työ on jatkunut tässä jo usemman vuoden. Laurikaisen Mikan (päävalmentaja) kanssa jatketaan edustuksessa edelleen. Olen Mikan apuna siinä ja fyysisestä valmennuksesta vastaan, lisäks tuolla junnupuolella tehdään hommia nuoremman pään kanssa, eli 13-vuotiaat on vastuualue sekä sit toi fyysinen homma. Kyl täs hommia riittää. Suomifutiksen eteen paiskotaan edelleen hommia, kertoi Hyyrynen gaalassa.

Päättyneellä kaudella seitsemän maalia Ykkösessä ampunut konkarihyökkääjä myönsi, että on hieman haikeana uran päättymisestä.

– Se on haikeeta, mutta olen silti kiitollinen ja tyytyväinen, että paikat on ehjänä, pystyy kävelee, vitsaili Hyyrynen.

– Se on mun näköinen ura, minkä mä oon saavuttanut. Totta kai aina toivoo, että olis saavuttanu jotain enemmän, mutta täytyy olla tyytyväinen siihen, mitä on saavuttanut. Hienoja asioita tapahtunut uran varrella.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!