MP teki mielenkiintoisen hankinnan – nuori reissumies käväissyt Arsenalin akatemiassakin

© Kuva: Juha Tamminen

Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelaava Mikkelin Palloilijat on vahvistanut joukkuettaan hyvin mielenkiintoisen taustan omaavalla Elliot Simmonsilla. 19-vuotias Simmons saapuu seuraan vuoden lainasopimuksella Ruotsin pääsarjaan nousseesta Dalkurdista. Dalkurd tunnetaan myös ”Kurdistanin epävirallisena maajoukkueena”.

Elliot Simmonsilla on sekä Englannin että Kanadan kansalaisuudet. Keskikentällä pelaava Simmons on syntynyt Englannissa Lutonissa, mutta hän muutti perheensä kanssa Kanadaan jo 5-vuotiaana.

Jalkapallouransa Simmons aloitti Ottawa Furyn junioreissa ennen kuin perhe muutti takaisin Englantiin. Simmons jatkoi pelaamista MK Donsin akatemiassa, mutta vaihtoi taas pian maisemaa ja siirtyi Espanjaan Málagan akatemiaan. Sieltä hän siirtyi viime kesänä Dalkurdiin.

Kanadan U20-maajoukkueryhmään kuuluva Simmons on kuitenkin käynyt näytillä vieläkin maineikkaammissa akatemioissa.

– Englantiin palattuani kävin myös Arsenalin ja West Hamin akatemioissa, mutta 11 -vuotiaana liityin MK Donsin riveihin. Olen ollut siitä onnellisessa asemassa, että minulla on aina ollut osaavat valmentajat, Simmons kertoo MP:n tiedotteessa.

– Liityn innolla MP:n riveihin ja tiedän, että seuralla on pitkä ja hieno historia. Muutama vuosi sitten harjoittelin Aston Villassa ja tiedän, että joukkueemme on hyvissä käsissä, kun Janne (Wilkman) on päävalmentajana.

Lisäksi MP tiedotti tehneensä jatkosopimuksen seuran oman kasvatin Sami Kariniityn kanssa. Yhteensä seuralla on kasassa yhdeksän pelaajasopimusta. MP:n tiedotteen voi lukea täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.