Huuhkajista tuttu hyökkääjä Riku Riski on norjalaisen VG-lehden mukaan lähtöaikeissa Odds BK:sta. Riski on pelannut Oddsissa kaksi kautta.

Riskin sopimus Oddin kanssa kattaa myös ensi kauden, mutta norjalaislehti mainitsi Riskin mahdollisena lähtijänä kauden jälkeen. Odd sijoittui Norjan Eliteserienissä kuudenneksi.

Riski sai vaihtelevasti vastuuta Oddin miehistössä. Alkukaudesta ja kesällä vastuuta tuli kiitettävästi, mutta loppukaudesta Riski ei mahtunut edes kokoonpanoon aina. Maaleja syntyi 23 ottelussa kaksi.

Riski putosi myös kauden mittaan ulos maajoukkueryhmästä. Viimeinen ottelut tällä haavaa on Liechtensteinia vastaan pelattu harjoitusmaaottelu viime kesäkuussa.

Riski on kahta lyhyttä reissua lukuun ottamatta pelannut Norjassa kaudesta 2012. Mies on edustanut Oddin lisäksi Rosenborgia ja Hønefoss BK:ta.

28-vuotiaalle hyökkääjälle riittäisi varmasti ottajia myös kotoisessa Veikkausliigassa. Esimerkiksi Veikkausliigaan noussut Riskin kasvattiseura TPS, joka hakee vahvistuksia hyökkäykseensä. Riskin ura saattaa vielä jatkua silti ulkomailla.