Kiinan valtaseura Guangzhou Evergrande on nimittänyt uudeksi päävalmentajakseen Italian vuoden 2006 maailmanmestarijoukkueen kapteenin Fabio Cannavaron. Cannavaro erosi niin ikään Kiinan pääsarjassa pelaavan Tianjin Quanjianin valmentajan paikalta vain kolme päivää aiemmin.

44-vuotias Cannavaro seuraa tehtävässä toista legendaa, Brasilian maailmanmestarivalmentajaa Luiz Felipe Scolaria. Scolari valmensi Evergrandea kesäkuusta 2015 lähtien ja ohjasi joukkueen kolmeen Kiinan mestaruuteen sekä yhteen Aasian Mestarien liigan voittoon.

Evergrandea janotti valintaa tehdessään vanha suola, sillä kun Scolari aikanaan tehtävään palkattiin, hän korvasi tuolloin juuri Cannavaron. Edellisellä rupeamallaan Guangzhou Evergrandessa Cannavaro sai hoitaa tehtävää vain seitsemän kuukauden ajan ennen kuin Scolari nimitettiin hänen tilalleen.

Jotain Cannavaron legendaarisuudesta kertoo se, että hän on viimeisten 20 vuoden aikana ainoa puolustuspään pelaaja, joka on voittanut Ballon d’Or-palkinnon. Cannavaro sai tunnustuksen MM-kultavuonna 1996.

Cannavaro lopetti pelaajauransa vuonna 2010 ja aloitti valmentajan hommat kolme vuotta myöhemmin. Kaikki Cannavaron valmentamat neljä seuraa ovat sijainneet Aasian mantereeella.

Guangzhou Evergrande kuuluu Aasian ehdottomasti suurimpiin seuroihin. Se on voittanut seitsemän viimeistä Kiinan-mestaruutta ja vuosina 2013 ja 2015 myös Aasian Mestarien liigan. Tämän kauden kilpailussa taival katkesi jatkoaikatappioon puolivälierissä.

Cannavaron seuraajaksi Tianjin Quanjianiin nimitettiin portugalilainen Paulo Sousa, joka on aiemmin valmentanut muun muassa Swanseaa, Baselia ja Fiorentinaa.