PSG:n pitkäaikainen luottopeluri vihjaili – pääprioriteettina MM-lopputurnaus Argentiinan paidassa

© Kuva: Getty Images

PSG kaatoi lauantaina Nantesin Ranskan liigassa helposti maalein 4-1. Viimeisessä kahdessa ottelussa avauksessa ollut Javier Pastore on pyörinyt siirtohuhujen kohteena.

Pastore syötti Edinson Cavanin tekemän avausosuman ja teki itse PSG:n kolmannen osuman Nantesia vastaan. Tällä kaudella Pastoren peliaika on kuitenkin jäänyt vähäiseksi PSG:n tähtisikermässä. Vaarana on, että vähäisellä peliajalla ei aukea paikkaa Argentiinan maajoukkueesta ensi kesän MM-lopputurnaukseen.

– Minusta se on normaalia, että pelaaja haluaa pelata kokoajan, mutta se on valmentajan päätös. Jos voin pelata, kuten tänään (lauantaina), se on okei.

– Haluan MM-kisoihin, mutta jos maajoukkueen päävalmentaja näkee, etten pelaa, hänen on vaikea valita minua. Mutta en mieti siirtoa, haluan antaa parhaani tälle seuralle, Pastore sanoi tyrmäten siirtohuhut.

Joka tapauksessa Pastore kiinnostaa siirtomarkkinoilla ja talven aikana PSG on pakotettu myymään pelaajia pysyäkseen Uefan taloudellisten reilun pelin sääntöjen puitteissa. Pastorelta kysyttiin, miltä Sevillaan siirtyminen voisi kuulostaa. Sevillasta on ollut kiinnostusta Pastorea kohtaan.

– Sevilla? Luultavammin menisin Italiaan, Pastore paljasti.

Pastore siirtyi PSG:hen nimenomaan Italiasta, Palermosta, vuonna 2011. Viime kesänä Pastorea huhuiltiin Internazionaleen, mutta siirto ei koskaan toteutunut.

Lähde: Football Italy


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.