Internazionale Milanon argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardi ei ole kiinnostunut siirrosta Real Madridiin.

Viime kaudella 24 maalia Italian Serie A:ssa ampunut Icardi, 24, on ehtinyt tehtailla kuluvalla sesongilla jo yhteensä 15 maalia 14 sarjaottelussa.

Häntä on huhuttu läpi syksyn Real Madridiin ranskalaishyökkääjä Karim Benzeman korvaajaksi, mutta huhupuheita on vuorotellen ampunut alas Inter-valmentaja Luciano Spalletti ja seuran urheilutoimenjohtaja Piero Ausilio.

– Icardi haluaa pysyä Interissä vielä hyvin pitkään. Meillä on pitkä projekti hänen kanssaan, ja tilastot osoittavat, että me teimme hyvän sijoituksen, kun hankimme hänet. Ei ole mitään tarvetta lisätä uutta ulosostoklausuulia (Icardin sopimukseen), hän haluaa pysyä täällä, vakuutteli Ausilio Premium Sportin haastattelussa.

Lehtitietojen mukaan argentiinalaistähden nykyiseen kontrahtiin on kirjattu 110 miljoonan euron ulosostohinta, joka on voimassa vain ulkomaalaisseuroille.

Interin kannattajien tuskin tarvitsee olla huolissaan kapteenin lähdöstä, sillä nyt myös Icardi on sanonut, ettei Madridiin lähtö ole hänen suunnitelmissaan.

– Jos saan puhelun Madridista, en vastaa siihen.

– Tiedätte jo, mitä ajattelen. Ei ole mitään sanottavaa, vastasi Icardi AS:n haastattelussa, kun häneltä kysyttiin hänen ulosostohinnastaan.