Itävallassa SKN St. Pöltenissä pelaava Roope Riski oli alkukaudesta vahvassa vedossa, mutta lauantaina tuli täyteen jo viides ottelua ilman onnistumisia.

St. Pölten pelasi Wolfsberger AC:n kanssa maalittoman tasapelin. Riskillä oli mahdollisuus katkaista kuiva kausi 20. minuutilla, mutta mies epäonnistui rankkarissaan. Riski otettiin vaihtoon 69. minuutilla.

Riski, 26, on tehnyt tällä kaudella neljä osumaa 14 Itävallan Bundesliigan ottelussa. Riski pelaa ensimmäistä kauttaa Itävallassa. Viime kaudella Riski pelasi SJK:sta lainalla Paderbornissa Saksan Kolmosliigaa. Kesällä SJK möi suomalaishyökkääjän Itävaltaan.

St. Pöltenin kausi on ollut suuri pettymys. Joukkue majailee sarjassa viimeisenä, eikä se ole kerännyt 15 ottelusta kuin neljä pistettä. Avausvoitto on yhä ottamatta. Piste-ero seuraavana majailevaan SV Mattersburgiin on jo kymmenen pistettä, kun viimeiseksi sarjassa jäävä karsiutuu.