Käpylän Pallon B-junioreissa viime kaudella pääasiassa pelannut alle 17-vuotiaiden maajoukkuekapteeni Noah Nurmi kertoi Palloliiton nettisivuilla olevansa lähellä siirtoa Tanskaan.

Uutisoimme jo aiemmin Helsingin Sanomien tietoihin perustaen, että Nurmi olisi siirtymässä tanskalaisen Esbjerg fB:n riveihin. Nurmi ei vielä paljastanut seuraa, mutta kertoi, että Tanska voi hyvinkin olla osoitteena.

– Olen omasta mielestäni kehittynyt kauden aikana aika paljon ja mietin tällä hetkellä missä jatkan. Kiinnostusta on tullut Tanskasta ja Italiasta, mutta Tanska on se, mitä eniten pohdimme. Omasta mielestäni olisin valmis lähtemään, mutta vanhemmat eivät vielä ajattele niin, Nurmi kertoi nauraen.

Nurmi teki vaikutuksen KäPan pelatessa UEFA Youth Leaguen ottelussa Esbjergiä vastaan. Tanskaiset voittivat ottelun maalein 2-1, mutta Nurmi teki vaikutuksen.

– Olimme ensimmäisen puoliajan aika alakynnessä, mutta heräsimme heidän 2-0-maalin jälkeen ja rupesimme pelaamaan. Toisella puoliajalla pelasimme mielestäni tosi hyvin ja laitoimme heidät oikeasti ahtaalle. Oma pelini onnistui erityisen hyvin, Nurmi kertoi.