AC Milan voitti jatkoajan jälkeen rakkaan vastustajansa Internazionalen Italian cupissa maalein 1-0. Voitto oli arvokas Milanin päävalmentaja Gennaro Gattusolle, kuten koko joukkueelle.

Milanin voittomaalin jatkoajalla teki vaihdosta sisään tullut Patrick Cutrone. Gattuso kiitteli vuolaasti pelaajiaan voiton jälkeen.

– Pääsimme pois negatiivisesta jaksosta, joten tämä peli oli todella tärkeä. Minun täytyy kiittää pelaajia, kehut menevät heille, Gattuso sanoi.

 

Gattuson aikakausi Milanin päävalmentajana on ollut myrskyjen sävyttämä. Huhujen mukaan huonot tulokset cupin ottelusta ja tulevasta Serie A:n ottelusta olisivat voineet tuoda potkut Gattusolle. Interistä otettu voitto tuo ainakin hetkeksi rauhan Gattuson ja Milanin ympärille.

– Jos luulemme, että olemme selvittäneet tämän voiton myötä kaikki asiat, olemme tekopyhiä. Tämä on voitto, joka antaa meille itseluottamusta ja antaa meidän työskennellä rauhassa. Saatan olla huonoin valmentaja Serie A:ssa, mutta haluan aina voittaa, vaikka pelaisimme minifutista. Se on osa minua. Toivon vain, että pelaajat näyttävät samaa omistautumista, mitä he näyttivät tällä viikolla, silloin me alamme voittamaan otteluita yksi kerrallaan, Gattuso puhui.

Milanin maalissa pelasi Antonio Donnarumma, joka on ykkösvahti Gianluigi Donnarumman 27-vuotias isoveli. Antonio on saanut paljon kritiikkiä siitä, että hän oli vain osa pikkuveljensä sopimusta, kun hän siirtyi Milaniin kolmosvahdiksi. Nyt mies näpäytti kriitikoille tärkeässä paikassa.