Brøndby IF on halukas tekemään jatkosopimuksen suomalaishyökkääjä Teemu Pukin kanssa. Ongelmaksi saattaa koitua kuitenkin taloudelliset rajoitteet.

Pukin sopimus päättyy ensi kesänä, eikä hän ole suinkaan ainut pelaaja, jolla on sopimus päättymässä. Besar Halimin, Jan Klimentin, Viktor Ankerin, Jacob Pryts Larsenin sekä Gregers Arndal-Lauritzenin sopimukset ovat katkolla ensi kesänä.

Halimi, Kliment sekä Pukki ovat tehneet tällä kaudella yhteensä 19 maalia Tanskan Superliigassa. Se on peräti 45 prosenttia Brøndbyn tekemistä osumista.

Brøndbyn urheilutoimenjohtaja Troels Bechin mukaan seura on käynyt keskusteluja Pukin kanssa jatkosopimuksesta, mutta seura tai Pukki ei halua kommentoida neuvottelujen kulkua vasta kun asiat ovat selkeytyneet.

– Haluamme parantaa joukkueemme urheilullista tasoa. Siksi haluaisimme, että Teemu jatkaa täällä. Mutta meidän täytyy myös huomioida tämän hetkinen tilanne ja ottaa huomioon taloudelliset rajoitteet. Mutta motivaatio on todella suuri (jatkosopimuksen tekemiselle), Bech lausui 3point.dk-sivustolle.

Pukki pelaa Brøndbyssä neljättä kauttaan ja hän nousi hiljattain jo seurahistorian kolmanneksi eniten maaleja tehneeksi hyökkääjäksi, lue lisää tästä. Tällä kaudella Pukki on tehnyt seitsemän maalia Tanskan Superliigassa.