Argentiinalaisseura Boca Juniors toivoo, että hyökkääjä Carlos Tévez selvittäisi asiat nykyisen joukkueensa, kiinalaisen Shanghai Shenhuan kanssa ja palaisi tammikuussa Bocaan, jossa hänen ammattilaisuransa alkoi vuonna 2001.

Tévez, 33, palasi Boca Juniorsiin jo kertaalleen vuonna 2015, kun hän jätti Juventuksen ja eurooppalaisen jalkapallon taakseen. Hänen odotettiin pelaavan Buenos Airesin suurseurassa aina uransa loppuun asti, mutta Tévez yllättikin kaikki siirtymällä tämän vuoden tammikuussa Shanghaihin.

Argentiinalaishyökkääjä ei ole kuitenkaan onnistunut vakuuttamaan uudessa seurassaan, ja hänen motivaationsa pelata Kiinassa on ollut syynin alla useasti. Tévez on onnistunut tekemään vain neljä maalia 16 ottelussa Shanghai Shenhualle ja hän on kritisoinut maan jalkapallon tasoa jo pariin otteeseen. Häntä on syytetty myös ylipainoisuudesta.

Bocan seurapresidentti Daniel Angelici kertoi olevansa optimistinen Tévezin hankkimisen suhteen, mutta sanoi, että heidän on oltava varovaisia asian kanssa.

– Hänen (Tévezin) edustaja neuvottelee Kiinasta lähtemisestä. Haluamme ensin nähdä, miten hänen suhteensa Shenhuan kanssa päättyy ja jatkaako hän vai ei, sanoi Angelici FourFourTwon mukaan.

– Toivomme, että tilanne ratkeaa ennen tammikuuta. Haluamme odottaa, että Tévezin tilanne kiinalaisseuran kanssa on selvitetty. Jos Tévezin lähtö sallitaan, haluan hankkia hänet kahden vuoden sopimuksella.