Feyenoord-hyökkääjälle pelikieltoa ja sakkoja leivän syömisestä puoliajalla

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Hollantilaisseura Feyenoordin hyökkääjä Michiel Kramer on saanut seuraltaan rangaistuksia ”epäammattimaisesta toiminnasta” Heracles Almeloa vastaan pelatun cup-ottelun seurauksena.

Kramer istui koko ottelun vaihtopenkillä, mutta tilanne olisi voinut olla toinen, jos hän olisi malttanut olla syömättä kentällä pelin ollessa puoliajalla. Aiheesta ovat uutisoineet useat lähteet ja osan mukaan kyseessä oli jonkinlainen leipä ja osan mukaan hampurilainen.

Varmaa on kuitenkin se, ettei seurajohto katsonut tapausta hyvällä. Joukkueen valmentaja Giovanni van Bronckhorst sanoi jo ottelun jälkeen, että tapauksesta on tulossa sanktiota.

Nyt seura tiedotti, että kyseiset sanktiot ovat yhden ottelun pelikielto ja sakkoja. Pelikiellon seurauksena Kramer ei ole joukkueen kokoonpanossa Roda JC:tä vastaan.

– Michielin toiminta oli epäammattimaista ja meidän mielestämme hyväksymätöntä. Tällainen käyttäytyminen ei sovi huippu-urheilun ilmapiiriin, jollainen meillä on Feyenoordissa, seurajohtoon kuuluva Martin van Geel kertoi nos.nl:n mukaan.

Lähde: nos.nl


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!