Suomen naisten maajoukkueen eli Helmarien hyökkääjä Linda Sällström on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen seuransa Vittsjö GIK:n kanssa. 29-vuotiaan suomalaisen palveluksista oli kiinnostunut moni muukin seura, mutta Sällström päätti jatkaa uraansa Hässleholmissa.

Jo vuonna 2007 maajoukkueessa debytoinut ja vuonna 2008 Suomen parhaaksi naispelaajaksi valittu Sällström on tehnyt maajoukkueurallaan jo 34 maalia (79 ottelussa). Sällström on maalimäärällään maajoukkueen historian kolmanneksi paras maalintekijä ja enää seitsemän maalin päässä tilastokärki Laura Österberg Kalmarista.

Sällström on kokenut urallaan kolme pahaa polvivammaa, mutta on aina taistellut tiensä takaisin huipulle. Päättyneellä kaudella hän pyssytti Vittsjölle Damallsvenskanissa 15 maalia ja sijoittui sarjan maalitilastossa toiseksi.

Sällström on todennut useaan otteeseen tämänvuotisissa haastatteluissa pelanneensa tällä kaudella uransa parasta jalkapalloa. Väittämänsä tueksi Sällström viimeisteli marraskuisessa MM-karsintapelissä Israelia vastaan kaksi hienoa maalia.

 

Linda Sällström

@LindaSallstrom
Contract signed!✅ Happy to represent Vittsjö GIK next season!🔵🔴🙂 #vittsjogik #damallsvenskan #2018

– Tuntuu todella hyvältä allekirjoittaa jatkosopimus Vittsjön kanssa. Sekä seurassa että joukkueessa on paljon potentiaalia, ja olen vakuuttunut siitä, että ensi vuonna voimme ottaa seuraavan askeleen eteenpäin, Sällström kommentoi sopimustaan Hufvudstadsbladetin mukaan.