Veikkausliigasta viime kauden päätteeksi Ykköseen pudonnut HIFK on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Jani Bäckmanin kanssa. 29-vuotias Bäckman on pelannut HIFK:ssa kolme kautta. Aiemmin hänet on nähty muun muassa FC Lahden, Hongan ja PK-35:n peliasussa.

Bäckman on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan ongelmitta niin keskikentällä kuin puolustajanakin. Juuri monipuolisuus tekee Bäckmanista tärkeän pelaajan HIFK:n uuden päävalmentajan Teemu Kankkusen papereissa.

– ”Bäri ”on huikea joukkuepelaaja joka pitää huolen siitä, ettei peli- tai harjoituskentällä pääse intensiteetti laskemaan. Kenttien agitaattori, joka maineestaan huolimatta on varsin varmaotteinen ja luotettava pallollisessa pelissä. Kykenee pelaamaan useassa roolissa. Se tarjoaa valmennukselle erilaisia vaihtoehtoja kenttäryhmityksen suhteen. Ensimmäisiä, jotka itse halusin mukaan joukkueeseen, Kankkunen luonnehti pelaajaa HIFK:n kotisivuilla.

Bäckmanin sopimusuutinen sai nopeasti ilahtuneen vastaanoton myös HIFK:n viime kauden parhaalta maalintekijältä Pekka Sihvolalta.

Pekka Sihvola

@PekkaSihvola
Mahtava uutinen. Yleisesti aliarvostettu pelaaja, jonka arvon jokainen joukkuetoveri ymmärtää.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
Jani Bäckman jatkaa HIFK:ssa hifkfotboll.fi/backman-jatkaa…

#HIFK #EnGångAlltid