© Kuva: Juha Tamminen

KPV:lle todella kova hankinta Ykköseen: ”Tavoite pelata uran paras kausi”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

KPV tiedotti keskiviikkona tehneensä ensi kauden kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Ville Koskimaan, 34, kanssa. KPV on tehnyt kovia hankintoja ensi kaudeksi.

Koskimaalla on vyöllään yli 280 ottelua Veikkausliigassa. Viime kaudella Koskimaa pelasi 18 ottelussa VPS:n paidassa ja teki yhden maalin. Koskimaa on pelannut myös VPS:n kapteenina.

– Olen iloinen, että KPV otti yhteyttä ja todella halusi minut seuraan kovasti. Kokonaispaketti oli paras vaihtoehdoista ja sitä kautta päätös syntyi, Koskimaa perusteli siirtoa KPV:n tiedotteessa.

VPS:n lisäksi Koskimaa on edustanut Veikkausliigassa FC Honkaa. Yli 190-senttinen toppari on pelannut myös 11 ottelua euro-kentillä.

– Henkilökohtaisella puolella tavoite on pelata uran paras kausi ensi vuonna ja sitä kautta olla vahvasti mukana nostamassa perinteistä seuraa Veikkausliigaan. Aion antaa itsestäni kaiken, että tavoitteet toteutuu, Koskimaa kertoi.

KPV on hankkinut jo aikaisemmin viime kaudella Ykkösen maalikuninkuuden voittaneen Kalle Multasen. KPV tiedotti tiistaina myös tehneensä ensi kauden kattavan jatkosopimuksen 27-vuotiaan keskikenttäpelaaja Kim Ågrenin kanssa.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon