Manchester Unitedin ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimović on yksi parhaista jalkapallohyökkääjistä. Keilauksessa Ibrahimović ei kuitenkaan viimeisten tietojen mukaan ole ihan samalla tasolla.

Evertonissa nykyisin pelaavaan Morgan Schneiderlinin vaimo Camille julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa näkyy keilaustuloksia manchesterilaisesta keilahallissa, jossa pidetään kirjaa julkkisten keilaustuloksista.

Schneiderlinin vaimon ajatuksena oli varmaankin ylistää miehensä tulosta, jolla hän nousi listalla sijalle kaksi, mutta sosiaalisessa mediassa huomattiin nopeasti jotain vieläkin mielenkiintoisempaa.

Nimittäin Ibrahimovićin tulos, 108. Se on huonompi kuin Wayner Rooneyn vaimon Coleenin tulos. Eikä tulos muutenkaan kovin kummoinen ole, kun paras mahdollinen tulos keilauksessa on 300. Ibrahimovićin tulos on kuitenkin parempi kuin pop-tähtillä. Rihanna, Drake sekä Lady Gaga jäivät Ibrahimovićin taakse, kuin myös brittikoomikko Paddy McGuinness.

Myös Man Cityssä pelanneen Mario Balotellin tulos on melko kehno, eikä Zlatanin joukkuetoveri Juan Matakaan voi ainakaan tuloksillaan kehuskella.

Katso kuva alta, jos et näe alla, voit katsoa sen täältä.

Mail Sport

@MailSport
Morgan Schneiderlin reveals celebrity bowling scoreboard at All Star Lanes