Liverpool-legenda herätti hämmennystä siirtymällä verivihollisen riveihin – ”Ihmiset tuntevat historiani”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Moni hieraisi silmiään, kun vuosien ajan Liverpool FC:ssä vaikuttanut Sammy Lee aloitti viime viikolla työt verivihollisen Evertonin palveluksessa Sam Allardycen valmennustiimissä.

Lee pelasi aikanaan kymmenen vuoden ajan Liverpoolissa voittaen kolme liigamestaruutta ja kaksi Euroopan Cupia. Myöhemmin hän työskenteli punapaitojen valmennustiimissä, kun Rafael Benítez oli managerina.

– Tämä on fantastinen jalkapalloseura, ja ihmiset tuntevat historiani, Lee kommentoi maanantaina Liverpool Echon mukaan.

– Ihmiset tietävät yhteyteni Liverpoolin kanssa, mutta minulla on myös yhteys Liverpooliin kaupunkina, ja mielestäni on kunnia ja nautinto, että minulle on annettu mahdollisuus työskennellä täällä Evertonissa, hän jatkaa.

– Se on globaali jalkapalloseura, eikä sitä tarvitse opettaa kenellekään – missä hyvänsä he sitten ovatkaan. Ihmiset tuntevat Evertonin, ihmiset tietävät sen historiasta, ihmiset tuntevat täällä olevan laadun. Tarvitsee vain kävellä ympäri rakennusta (Finch Farmissa) nähdäkseen heidän suunnitelmansa kirkkaan tulevaisuuden eteen.

Kaikki eivät ole olleet tyytyväisiä Leen palkkaamiseen. Mies sanoo kuitenkin saaneensa Evertonin kannattajilta tukea, joka merkitsee hänelle paljon.

– Asun tässä kaupungissa, ja heidän tukea osoittavat sanansa ja rohkaisunsa ovat olleet loistava asia.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!