Viime vuosien aikana useista loukkaantumisista kärsinyt Liverpoolin laitapuolustaja Jon Flanagan joutuu ensi viikolla vastaamaan oikeuden edessä tekosistaan. 24-vuotiaan Flanaganin epäillään syyllistyneen ryöstöön Liverpoolin keskustassa viime perjantaina aamuyöllä.

Merseysiden poliisi on vahvistanut teon tapahtuneen 22. joulukuuta noin kello 3.20 Duke Streetillä Liverpoolin keskustassa. Poliisi on kuulustellut Flanagania, ja hänet on päästetty vapaalle jalalle takuita vastaan.

– Seuralle on tiedotettu siitä, että eräs edustusjoukkueen jäsen on epäiltynä sekaantumisesta välikohtaukseen. Emme kommentoi asiaa enempää viranomaisten prosessin ollessa kesken, Liverpoolista kommentoitiin tapausta.

Jonathan Flanagan on Liverpoolin oman akatemian kasvatti, joka debytoi edustusjoukkueessa jo kaudella 2010-2011. Viime kaudella hän pelasi 10 ottelua lainapestillään Burnleyssa. Tällä kaudella Flanagan on pelannut lähinnä Liverpoolin reservimiehistössä, mutta ykkösjoukkueen riveissä hänet nähtiin Liverpoolin ainoaksi jääneessä Liigacupin ottelussa.

Lähde: Independent