PS Kemillä on käynnissä tällä hetkellä testileiri, jossa tarkastellaan uusia pelaajia. Päävalmentaja Jari Åhmanin mukaan pelaajia olisi ollut runsaasti tarjolla.

Yksi mielenkiintoinen pelaaja on turkulainen 20-vuotias Olli Jalli, joka haluaa päästä näyttämään taitonsa Veikkausliigassa ensi kaudella. Jalli pelasi viime kaudella EIF:ssä Ykköstä. Jalli on voittanut TPS:n A-junioreissa Suomen mestaruuden.

Jalli uskoo, että PS Kemissä voisi olla hyvä mahdollisuus kehittyä jalkapalloilijana ja saada reilu mahdollisuus näyttää taitonsa. Esimerkiksi Albion Ademi teki viime kaudella Kemissä läpimurron Veikkausliigaan, kun hän pelasi lainalla pohjoisessa FC Interistä.

– Olen seurannut, että tänne on otettu nuoria pelaajia ja autettu heitä eteenpäin urallaan. Olen omalla peliurallani siinä vaiheessa, että nyt pitää päästä ehdottomasti liigaan. Sen eteen teen kaikkeni, oikealla laidalla viihtyvä Jalli kertoi Lapin Kansalle.

Åhmanin mukaan tulijoita olisi ollut huomattavasti enemmän, mitä testileirillä nyt on.

– Tänne olisi ollut tulossa sellaiset 60-65 pelaajaa. Näiden taustoja sitten selviteltiin ja paikan päälle kutsuttiin 22 pelaaja, Åhman kertoi.

Lapin Kansan mukaan testileirillä on muun muassa kaksi AC Oulun pelaajaa Akseli Kalermo ja Matias Lindfors. Lisäksi testillä näyttöjä antaa useammasta Veikkausliigan seurasta tuttu kamerunilainen keskikenttäpelaaja Jean Nganbe Nganbe, joka pelasi viime kaudella FC Hakassa Ykköstä.

Lue Lapin Kansan juttu tästä linkistä.