MM-ensikertalaisen sankarivalmentaja oli tuhota uransa naisen pahoinpitelyllä – ”Menetin perheeni, vaimoni ja Kolumbian”

© Kuva: Getty Images

Panaman sensaatiomaisesti MM-kisoihin valmentaneella Hernán Gómezilla on synkkä menneisyys takana. Kolumbialainen ajautui vuonna 2011 kotimaassaan hylkiöksi pahoinpideltyään Isabel Fernanda del Rion Bogotassa baarin ulkopuolella. Nainen paljastui Gómezin rakastajaksi.

Kolumbian maajoukkuetta tuolloin valmentanut Gómez erosi pian tapauksen jälkeen tehtävästään. Valmentaja oli aiemmin ehtinyt johdattaa sekä Kolumbian että Ecuadorin MM-kisoihin.

Independetiente Medellín otti skandaalin jälkeen Gómezin takaisin valmentajaksi. Pari vuotta myöhemmin uusi alku löytyi Panaman maajoukkueesta.

– Käytökseni oli tuolloin katastrofaalista. Menetin perheeni, vaimoni ja Kolumbian. Toivoin kuolevani. En ollut juonut alkoholia vuosiin ja kärsin stressistä Copa American jälkeen, Gómez kommentoi vuonna 2012 Daily Mailille tapausta.

Panama on MM-kisoissa mukana ensimmäistä kertaa. Joukkue arvottiin samaan lohkoon Englannin, Belgian ja Tunisian kanssa.