Tiistaina Viasatin Mestarien liiga -lähetyksessä nähtiin merkillinen tapahtumasarja. Studiovieras Pasi Rautiainen jätti studion kesken lähetyksen.

Rautiainen ei ollut samaa mieltä Manchester Unitedin ja Moskovan TsSKA:n välisen tuomariston kanssa pelissä syntyneestä maalista, joka hyväksyttiin. Vitinho vei vieraat johtoon ensimmäisellä puoliajalla.

Pallo osui Vitinhoon, joka oli Rautiaisen mielestä paitsiossa, koska päätyrajan yli liukunut United-puolustaja Daley Blind ei enää voinut osallistua peliin, vaikka olikin Unitedin alin pelaaja. Mikäli Blindia ei olisi laskettu alimmaksi pelaajaksi, Vitinhon osuma olisi ollut paitsio.

Tuomio aiheutti närää studiossa, eikä Rautiainen millään ymmärtänyt tuomiota. Studioisäntä Ville Klinga näytti aluksi keltaista korttia studiovieraille Rautiaiselle ja Mika Kottilalle päätöksen kyseenalaistamisesta.

Rautiainen jatkoi tämän jälkeen yhä purnaamista maalista. Sen jälkeen Klinga nosti vielä toisen varoituksen ja sen myötä punaisen kortin Rautiaiselle. Tämä ilmeisesti harmitti sen verran Rautiaista, että mies päätti lähteä lähetyksestä ulos.

– Luulin, että sinulla on jonkinlaista huumoria, kun on itsenäisyyspäivä tulossa, mutta nyt kun asia on näin, niin kiitos. Se tarkoittaa sitten sitä, että se oli tässä tämä matsi, Rautiainen sanoi ja löi nyrkillä pöytään ja nousi penkiltään.

Rautiainen kätteli vielä Kottilan ja käveli kiroillen ulos studiosta.

– Ei jumalauta mitkä säännöt. En tule tänne enää koskaan. Mitenkäs huominen matsi? No joo, hoitakaa se, minähän olen pelikiellossa. Vi*tu mitkä säännöt, Rautiainen sanoi.

Tämän jälkeen Klinga sanoi Kottilalle, että tilanne menee kurinpitokäsittelyyn. Tilanteesta jäi epäselväksi, suuttuiko Rautiainen tosissaan vai oliko koko tapahtumaketju pelkkää show’ta. Katso video tilanteesta täältä (Viasat).

Lue myös, kun Klinga antoi keskiviikkona studiossa Rautiaiselle sääntökirjan sovinnon merkiksi.