PS Kemille kaksi vahvistusta: ”Häneltä odotan todella paljon”

© Kuva: Juha Tamminen
Viekö Sadio Mané Senegalin voittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

PS Kemi tiedotti perjantaina tehneensä kaksi uutta pelajaasopimusta. Kemiin siirtyy brasilialainen keskuspuolustaja Jorge Mesgueu Neto, 26, sekä keskikenttäpelaaja Adam Vidjeskog.

Jorginho-nimellä paremmin tunnettu brassitoppari siityy PS Kemiin Maltan pääsarjasta, jossa hän pelasi viime kaudella Ħamrun Spartansin riveissä 21 ottelua. Jorginho tuo päävalmentaja Jari Åhmanin mukaan fyysisyttä Kemin puolustukseen.

– Jorginho on sähäkkä ja nopea toppari, joka tuo takalinjoillemme myös tarvittavaa äijämäisyyttä ja jämäkkyyttä.

– Jorginho on hyvä pallollinen pelaaja ja pystyy ohjaamaan puolustuksen peliä. Hän on lisäksi mukava kaveri, joka osaa englantia, mikä on myös tärkeää. Jorginho oli yksi pelaajista, joka kiinnitti heti huomiota muutenkin tasokkaalla try out -leirillämme, Åhman perusteli seuran nettisivuilla.

Vidjeskog, 19, siirtyy Kemiin Pietarsaaren FF Jarosta, jossa hän pelasi viime kaudella 16 ottelussa. Vidjeskog on myös pelannut useammassa poikamaajoukkueessa, joista viimeisenä alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa yhden ottelun kuluvalla kaudella. Åhmanin mukaan vidjeskogia on tarkkailtu jo pidempään.

– Adamia olemme seuranneet jo pidempään. Hän on hyvä box to box -pelaaja, jolta löytyy myös kovuutta. Hän on jo näyttänyt tasonsa muun muassa poikamaajoukkueissa. Hän on pelaaja, jolta odotan todella paljon, Åhman sanoi.

Lähde: PS Kemi

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Viekö Sadio Mané Senegalin voittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!