Turkin pääsarjaseura Antalyaspor teki kesällä melkoisen nimekkään kaappauksen, kun se vahvisti joukkuettaan ranskalaisella pelintekijällä Samir Nasrilla. 30-vuotias Nasri siirtyi Turkkiin melkoisen komealla CV:llä, sillä takana oli kahdeksan kautta Valioliigaa Arsenalin ja Manchester Cityn riveissä sekä viimeksi kausi La Ligaa Sevillassa.

Nasrin Turkin-valloituksesta on kuitenkin tulossa torso, sillä ranskalainen L’Equipe kertoo, että Antalyaspor aikoo purkaa sopimuksen jo kauden puolivälissä. Syy tähän on paitsi pelillinen, niin myös taloudellinen.

Antalyaspor on tehnyt joukkueeseensa isoja satsauksia, mutta majailee sarjassa vasta sijalla 15. Lisäksi seuraa piinaavat raskaat talousvaikeudet. Neljän miljoonan euron vuosipalkkaa nauttiva Nasri kuuluu sarjan parhaiten palkattuihin pelaajiin, eikä Antalyasporilla ole enää mieheen varaa.

Nasri allekirjoitti neljä kuukautta sitten Antalyasporin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Siirtokorvausta seura maksoi Manchester Citylle 3,5 miljoonaa euroa. Kahdeksassa pelaamassaan Turkin pääsarjaottelussa Nasri on tehnyt kaksi maalia ja syöttänyt yhden. Joulukuu on vierähtänyt sairastuvalla.

Nasrin Turkkiin jääminen on yhä mahdollista, sillä suurseura Galatasarayn mainitaan olevan yksi miehestä kiinnostuneista seuroista. Mahdollisina osoitteina pidetään myös Nasrin kasvattajaseura Marseillea sekä Nizzaa.

Kaksi valioliigamestaruutta Manchester Cityssä voittaneen Nasrin henkilökohtaisesti paras kausi oli kausi 2010-2011, jolloin hänet valittiin Valioliigan kauden tähdistöön. Nasri pelasi Ranskan paidassa vuoden 2012 EM-turnauksessa, mutta hän vetäytyi maajoukkueesta elokuussa 2014.

Lähde: Transfermarkt